Copyright 2019 - Custom text here

MEDALJE ZA GIMNAZIJALCE U TEKVONDOU I KARATEU

Nekoliko učenika Gimnazije „Slobodan Škerović” imalo je vrlo uspješan sportski vikend.

Pored toga što su imali mnogo da uče ovih dana, ipak su imali snage da i na polju sporta budu uspješni i osvoje fantastične rezultate.

Kada je karate u pitanju, na prvenstvu Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore četvoro naših učenika ostvarilo je izvanredan uspjeh proteklog vikenda. Naime, učenica drugog razreda sportskog odjeljenja Gimnazije “Slobodan Škerović”, Mila Mraković, postala je državna prvakinja u karateu, dok su njeni drugari iz škole, Ognjen Otašević 2S1, Vasilije Mićunović 2S2 i Džena Canović 1S1, osvojili drugo mjesto u svojim kategorijama. 

Istovremeno, u tekvondou su postignuti takođe fantastični rezultati. Naime, sestra i brat, Jelena i Vasilije Peruničić, od kojih je Jelena zvanična šampionka Balkana u tekvondou, oboje učenici sportskog odjeljenja 2S2, osvojili su po srebrnu medalju na XII Galeb Beograd trofej open G1 turniru u tekvondou.

Ponosni na ovakve uspjehe naših učenika, iskreno čestitamo mladim i perspektivnim sportistima sa željom da budu još uspješniji na svim poljima.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;