Copyright 2019 - Custom text here

GIMNAZIJALCI NA KAMPU ZA MLADE PREDUZETNIKE

Učenici Gimnazije „Slobodan Škerović” Ana Koprivica i Milo Popović u periodu od 20. do 23. jula 2018. godine bili su učesnici prvog Kampa za mlade preduzetnike koji se održao na Vučju, a koji je brojao 20 polaznika uzrasta od 17 do 20 godina.

Fokus Kampa bila je edukacija mladih o pisanju i izradi biznis planova, načinu funkcionisanja startapova, kao i savladavanju vještina neophodnih za uspješnost u ovom poslu. Učesnici su imali priliku da pored navedenog obrade teme kao što su: osnove biznis plana, valorizacija preduzetničkih ideja na tržištu, analiza asortimana, analiza tržišta, marketing i menadžment analize.

Tokom višesatnih radionica mladima je pružena šansa da postepeno prođu kroz sve faze pripreme za izradu biznis plana, pisanja radne verzije i finalizaciju istog.

Ono što je dalo posebnu vrijednost ovom Kampu je sjajna energija koja je bila prisutna tokom trodnevnog druženja, kako među učesnicima i predavačima, tako i među privrednicima i organizatorima. Zahvaljujući takvoj energiji rodile su se i nove biznis ideje.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;