Copyright 2019 - Custom text here

RAZGOVOR S GLUMCEM

Biblioteka Gimnazije ugostila je danas poznatog glumca Crne Gore i regiona Milivoja Miša Obradovića. Učesnik serijala „Budva na pjenu od mora″, „Senke nad Balkanom″, „Dojč kafe″, „Božićni ustanak″ razgovarao je sa članovima Kluba talenata i profesoricom Biljanom Vučurović o đačkom projektu koji je u pripremi.

Opširnije: RAZGOVOR S GLUMCEM

DAN LJUDSKIH PRAVA

Profesorice Mira Mrdak i Jelena Lalović  obilježile su 10. decembar − Dan ljudskih prava. Gošće na njihovom času bile su predstavnice organizacije Youth for Human Rights International. Učenicima je na kreativan način ukazano na važnost ovog datuma.

Opširnije: DAN LJUDSKIH PRAVA

GIMNAZIJALCI INSTRUKTORI U OŠ „SUTJESKA”

Bivši učenici OŠ „Sutjeska”, a sada gimnazijalci: Nađa Kuzmanović (II-g), Mia Radović (II-h), Helena Bulatović, Katarina Ćeranić, Jana Radunović (II-i), Tea Pješčić i Petar Pješčić (II-l), u srijedu 27. novembra 2019. godine, u svojstvu instruktora učenicima VII i VIII razreda, učestvovali su u radionici „Od prave linije do umjetnosti”, koja se već u trećoj školi organizuje u okviru projekta  „Moje vrijednosti i vrline” Gimnazije „Slobodan Škerović”.

Opširnije: GIMNAZIJALCI INSTRUKTORI U OŠ „SUTJESKA”

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;