Copyright 2019 - Custom text here

OBAVJEŠTENJE ZA SAJAM KNJIGA

Gimnazija „Slobodan Škerović” i ove godine organizuje aktivnosti promocije rada škole, učenika i profesora na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja, koji se održava od 4. do 11. aprila 2019. godine.
U nedjelju,7. aprila, u 11 sati, održeće se prezentacija dvije antologije − antologije poezije „Zasjene tišine“ i antologije proze „Nove niti, stara tkanja” − tekstovi nastali u školskim klupama i domovima gimnazijalki i gimnazijalaca. U antologiji poezije nalaze se i prevodi učenika Gimnazije na sve jezike koji se u njoj izučavaju. Uz antologiju proze biće promovisan i CD − izbor kompozicija s kreativnih časova.
Istog dana, u nedjelju 7. aprila, planirana je i cjelodnevna prezentacija na štandu Gimnazije „Slobodan Škerović” po sljedećem rasporedu:
- od 12 do 13 sati održaće se panel „Družite se s poznatim gimnazijalcima“ u kojem će učestvovati naši učenici pobjednici na Državnom takmičenju, sportisti, učenici muzičari;
- od 17 do 18 sati planirana je kreativna radionica „Napišite pjesmu“ za učenike osnovnih škola;
- od 18 do 19 sati učenici će moći da se oprobaju u kviz takmičenju i provjere svoja znanja iz matematike i sporta.
U ponedjeljak, 8. aprila, od 11 do 12 sati, planirana je prezentacija Gimnazije „Slobodan Škerović” na kojoj će prisutni moći da sagledaju mnogobrojne aktivnosti u okviru nastavnog i vannastavnog sadržaja (specijalistička odjeljenja, međunarodna saradnja, Klub talentovanih učenika itd.), a osnovci će saznati zašto je upisati Gimnaziju uvijek pravi izbor.
f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;