Copyright 2019 - Custom text here

DIPLOMA „LUČA“

Pravo na diplomu „LUČA“ imaju:

  1. Učenik gimnazije koji je u toku školovanja postigao odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i imao primjerno vladanje i dobitnik je diplome „LUČA“ iz osnovne škole;

Napomena: Po ovom osnovu učenik može dobiti diplomu „LUČA“ ako je iz jednog od nastavnih predmeta, koji se ocjenjuju brojčanom ocjenom, dobio ocjenu najmanje vrlo dobar (4).

  1. Učenik koji je u osnovnoj školi i gimnaziji postigao odličan opšti uspjeh i imao primjerno vladanje.

 

Učenici koji ispunjavaju uslove za dobijanje diplome „LUČA“, od 8. do 18. maja 2018. godine, treba da dostave Pedagoško – psihološkoj službi sljedeća dokumenta:

  1. Svjedočanstvo I, II i III razreda Gimnazije i diplomu „LUČA“ iz osnovne škole;
  2. Svjedočanstva, đačke knjižice od I do IX razreda osnovne škole (može i diploma „LUČA“ iz OŠ ukoliko je imaju) i svjedočanstva I, II i III razreda Gimnazije.

 

Učenici koji žele da se prijave za Đaka generacije, pored dokumentacije za diplomu „Luča“, treba da dostave kraću biografiju i kopije diploma/potvrde o pobjedama i nagradama sa raznih takmičenja; završenim kursevima stranih jezika, informatike, eventualno završenoj muzičkoj školi; učešću u vannastavnim aktivnostima, radu u humanitarnim ili nevladinim organizacijama; ostalim aktivnostima.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;