Copyright 2020 - Custom text here

WEBINAR S BIVŠIM UČENIKOM I STIPENDISTOM UNIVERZITETA NJUJORK U ABU DABIJU

Pedagoško-psihološka služba poziva sve zainteresovane učenik da se prijave za webinar s Vukom Vukovićem, bivšim učenikom i stipendistom Univerziteta Njujork u Abu Dabiju: „37 Questions With Vuk Vukovic | NYU Abu Dhabi (NYUAD)“.

Kroz osmišljenjih 37 kratkih, zanimljivih i važnih pitanja, imaćete priliku da upoznate način studiranja i života na NYUAD, a zatim i sami da postavljate pitanja. Na Univerzitetu je moguće upisati veliki broj različitih studijskih programa: umjetnost i humanističke nauke, inženjerstvo, prirodne nauke i multidisciplinarne nauke, a već neko vrijeme ovaj univerzitet među učenicima naših škola ima kultni status zbog mogućnosti dobijanja pune stipendije i procedure upisa koja je za naše učenike olakšana.

Webinar će biti organizovan 25. marta s početkom u 17 sati.  Registrovati se možete slanjem osnovnih podataka (ime, prezime, razred i odeljenje) putem e-maila pedagogici Vanji Rakočević na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;