Copyright 2020 - Custom text here

OBAVJEŠTENJE

Poštovani učenici i roditelji,

U primarnom fokusu Pedagoško-psihološke službe svake škole je učenik i njegov nesmetan rast i razvoj. Pedagog i psiholog škole su tu da učenicima pruže podršku i pomoć u učenju, vladanju, odnosu s vršnjacima, roditeljima, nastavnicima, u savladavanju različitih emocionalnih poteškoća. Zato smo pripremili ONLAJN PODRŠKU kako bismo vam pomogli u suočavanju sa svim izazovima s kojima se susrećete tokom vremena izolacije i nastave na daljinu.

Pedagoško-psihološka služba naše škole vrši savjetodavni rad i s roditeljima i nastavnicima u cilju preovladavanja različitih poteškoća s kojima se suočavate u ovoj zahtjevnoj situaciji.

Adrese za onlajn podršku su: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem školske e-platforme (gimnazijapg.me/e-ucenje) u okviru kursa Pedagoško-psihološka služba (Savjetodavni  rad i podrška).

Tu smo da vam pomognemo!

OBAVJEŠTENJE

Poštovani učenici i roditelji,

Prekid nastave u školama ne znači i prekid vaspitno-obrazovnog rada, pa je predviđena kontinuirana saradnja s učenicima, ali i roditeljima. Novonastala situacija od nas traži da sve aktivnosti preusmjerimo na platformu i na druge vidove komunikacije.

Opširnije: OBAVJEŠTENJE

OGLAS ZA PROGRAM OBRAZOVANJA ZA STICANJE STRUČNE KVALIFIKACIJE ASISTENT/KINJA U NASTAVI

Na osnovu člana 23 Zakona o obrazovanju odraslih („Službeni list Crne Gore“, br. 20/11, 47/17) i Rješenja o izdavanju licence UPI broj:060-58/2018-2 od 06.06.2018. godine izdate od Ministarsva prosvjete CG, JU Gimnazija „Slobodan Škerović“- Centar za obrazovanje odraslih, objavljuje:

Oglas

za program obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije asistent/kinja u nastavi

Opširnije: OGLAS ZA PROGRAM OBRAZOVANJA ZA STICANJE STRUČNE KVALIFIKACIJE ASISTENT/KINJA U NASTAVI

OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo vas da će se prezentacija studijskih programa u inostranstvu, način aplikacije, pisanja CV-a i motivacionog pisma za učenike III i IV razreda održati u utorak, 10. marta, u školskoj biblioteci , po sljedećem rasporedu:

Opširnije: OBAVJEŠTENJE

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

gimnazijapg@t-com.me;

skola@gim-pg.edu.me;